Hoppa till innehållet

Kakor på Huge.se

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig bästa möjliga funktion på vår webbplats. Innan du godkänt sätter vi bara nödvändiga kakor. Du kan välja vilka kakor vi får använda. Vad är kakor?

Så ska vi stoppa "trapphäng" på fler adresser

Från stök och skadegörelse till lugnt och skönt i trapphuset? Ja, med metoden ”Trygga trappan” kan det gå att uppnå. Nu i höst har vi dragit i gång Trygga trappan på ytterligare en adress efter att vårt pilotprojekt gett bra resultat.

Affisch för Trygga trappan på port

Metoden går ut på att vi som fastighetsägare ger polisen befogenheter att avhysa obehöriga i våra hus. Den som inte har anledning att vara i huset kan få böter direkt av polisen. Vi informerar på anslag i huset – och har även möte med hyresgästerna för att få i gång ett bra samarbete och dialog.

– I förra veckan hade vi trapphusmöte på adressen där vi nu börjar arbeta med Trygga trappan. Ett tiotal hyresgäster kom för att träffa oss och det var tydligt att mötet var uppskattat.  Nu hoppas vi att metoden ska ge resultat även här, säger Tobias Lind, områdesutvecklare på Huge.

Publicerad: