Du loggar in med ditt användarnamn (ÅÅMMDDNNNN) och ditt lösenord. 

Lediga tjänster

Vårt mål är att vara ett modernt fastighetsbolag som står rustat för framtidens utmaningar. Därför har vi behov av nya medarbetare inom flera olika yrkesområden. Här hittar du utlysta tjänster och information om våra praktikplatser. Välkommen med din ansökan.

Just nu söker vi:

Projektledare upprustning

Unga för orten

Ungdomar som bor i Flemingsberg, Vårby eller Skogås och är född 01 eller 02 får sommarjobb i den egna orten. Ansökningstiden för sommarjobben i projektet "Unga för orten" har nu gått ut. Vill du veta mer om projektet kan du läsa här.

Samarbete och delaktighet

Huge ska vara en arbetsplats som kännetecknas av samarbete, delaktighet och engagemang. När du jobbar hos oss ska du känna att du utvecklas och har arbetsglädje – helst varje dag! 

Bra anledningar att jobba hos oss

Kontaktperson

Det viktigt att alla medarbetare trivs på jobbet. Vi är varandras arbetsmiljö.

Karin Strömberg Ekström, vd Huge Bostäder

Spontan ansökan

Spontan ansökan

Även om vi inte annonserar ut din drömtjänst just nu är du välkommen att skicka in en spontan ansökan. Vi sparar dina uppgifter för eventuella framtida behov. Kanske korsas våra vägar framöver?

Spontan ansökan

Karriärvägar

Medarbetarna gör Huge

Huge har kompetent och engagerad personal, men då och då behöver vi förstärkning. Hos oss finns allt från byggprojektledare till  trädgårdsmästare. Kanske är en av våra karriärvägar din?

Läs mer om våra olika roller

Praktik

Praktik

En praktikplats ger bra erfarenhet och kan vara ett första steg in i arbetslivet. Därför tar vi ofta emot praktikanter. Som praktikant är du med i det dagliga förvaltningsarbetet av våra fastigheter.

Praktik