Du som varit hyresgäst hos Huge Fastigheter i en kommunal lokal ska från och med den 9 oktober felanmäla via Mina sidor på Huddinge Samhällsfastigheter.

Kvarteret i Grantorp tar form

Om fyra år kommer det helt nya bostadskvarteret i Grantorp stå klart längs med Hälsovägen i Flemingsberg. Det blir ett modernt bostadsområde med fyra kvarter uppförda av Huge och tre andra fastighetsbolag.

Planerad byggtid är 2018–2021. Huge kommer att bygga totalt 120 hyresrätter, 80 studentbostäder, fem butikslokaler och en förskola med åtta avdelningar.

Det helt nya bostadskvarteret i Grantorp, på Hälsovägen i Flemingsberg, ska blir ett modernt bostadsområde med fyra kvarter uppförda av Huge och tre andra fastighetsbolag. Under 2017 har projektet bland annat fått detaljplanen godkänd och under 2018 kommer detaljprojekteringen göras. Planerad byggstart är januari 2019 och arbetet kommer att pågå i fyra år.

Lägenheterna förmedlas via Stockholms bostadsförmedling och planerad första inflyttning är kvartal 1, 2022.

Flemingsberg

Flemingsberg är ett expansivt område i kommunens sydvästra del, med närmare 17 000 invånare. Dessutom kommer dagligen tiotusentals personer hit för att arbeta och studera. 

Flemingsberg