Hoppa till innehållet

Nu går det att söka sommarjobb inom Unga för orten

Ungdomar som bor i Vårby, Skogås eller Flemingsberg och som vill bidra till att göra det egna området ännu trevligare har nu möjlighet att söka sommarjobb via Unga för orten. I år kan ungdomar födda 2004 och 2005 söka.

Unga för orten målar i Flemingsberg

Unga för orten kallas den trygghetssatsning som genomförs i form av sommarjobb under sommaren i tre områden i Huddinge kommun.

Ungdomarna ska hjälpa till att göra det snyggare och tryggare i bostadsområden. Det kan handla om att måla om, hjälpa till med enklare reparationer, bygga enklare saker till fastigheter och parker eller trädgårdsskötsel. 

– Det känns jättekul att det snart är dags för en ny omgång av Unga för orten och att det nu går att söka sommarjobb dit. Jag var väldigt imponerad av ungdomarna som arbetade i våra områden förra året och hoppas att de ungdomar som söker i år är minst lika grymma, säger Åsa Molin, boendeutvecklare på Huge. 

Här kan du söka till Unga för orten

Om Unga för orten

Unga för orten är en återkommande och permanent trygghetssatsning som äger rum under sommaren och som finansieras av föreningen Samverkan i Huddinge. Föreningen är ett trygghets- och brottsförebyggande samarbete mellan Huge Bostäder, Huddinge kommun och andra fastighetsbolag.

Publicerad:

Senast uppdaterad: