Hoppa till innehållet

Elisabeth Norling – ny HR-chef för Huge Bostäder

2017-12-18
Under april 2018 tillträder Elisabeth Norling rollen som HR-chef på Huge Bostäder. Hon kommer närmast från en tjänst som HR-chef på det börsnoterade fastighetsbolaget Klövern.

Elisabeth Norling tillträder som ny HR-chef på Huge Bostäder i april 2018.– Jag är oerhört glad över att Elisabeth Norling, med sin gedigna erfarenhet, kommer att börja arbeta hos oss. Elisabeth kommer att spela en viktig roll i arbetet med att fortsätta utveckla Huge som en attraktiv arbetsgivare, säger Karin Strömberg Ekström, VD Huge Bostäder.

Elisabeth kommer att tillhöra Huges ledningsgrupp och medverka till Huges fortsatta utveckling som samhällsbyggare i Huddinge.

– Jag ser verkligen fram emot att få bidra med min erfarenhet på Huges fortsatta resa och bygga vidare på bolagets starka värdegrund, säger Elisabeth Norling.                                                          

Elisabeth Norling kommer att vara placerad på Huges huvudkontor i Huddinge och tillträder tjänsten som HR-chef den 16 april 2018.

Huge Bostäders nuvarande HR-chef, Marie Brumark, har efter Huge Fastigheters fission i höstas arbetat som HR-chef för både Huge Bostäder och Huddinge Samhällsfastigheter, men kommer från och med april 2018 enbart arbeta för Huddinge Samhällsfastigheter.

Foto: Per-Erik Adamsson

Publicerad:

Senast uppdaterad: