Hoppa till innehållet

Kakor på Huge.se

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig bästa möjliga funktion på vår webbplats. Innan du godkänt sätter vi bara nödvändiga kakor. Du kan välja vilka kakor vi får använda. Vad är kakor?

Event i våra centrum

Sommaren är här och nu väntar några roliga event i våra centrum. Först ut är Skogåsloppet i Skogås centrum lördagen den 3 juni. Strax därefter, den 6 juni, firar vi Sveriges nationaldag i Huddinge Centrum och helgen efter blir det filippinsk streetfood och underhållning på samma plats.

Fira Sveriges nationaldag i Huddinge Centrum

Skogåsloppet 3 juni

Lördagen den 3 juni är det dags för årets höjdpunkt i Skogås centrum: Skogåsloppet. Här kan både både barn och vuxna springa antingen 800 meter eller 5 km. Anmäl dig till det lopp du är intresserad av på https://www.skogasloppet.se/. Under dagen blir det också härliga aktiviteter som ansiktsmålning & ballongfigurer. Trollkarlen Daniel Karlsson underhåller från scenen och kl.13.30 dyker Sean Banan upp. Programmet kan du hitta på Skogås centrums hemsida.

Fira Sveriges nationaldag 6 juni

Tisdagen den 6 juni blir det familjefest i Huddinge Centrum med både kaffe, saft och nationaldagsbakelse från Surådeg samt allsång och underhållning. Det blir bland annat dansuppvisning med Move Company och The Movement, samt uppträdande med Ida-Lova och Klara Hammarström.

På Huddinge Centrums hemsida kan du se tider för de olika programpunkterna.

Taste of the Philippines 9-11 juni

Hela helgen kan du njuta av filippinsk streetfood och underhållning på Sjödalstorgets scen i Huddinge Centrum. Artister som Dogge Doggelito och Linnéa Samuelsson, känd från Idol, uppträder och det blir även en bred kavalkad av artister med anknytning till Filippinerna.
Hela programmet hittar du på Huddinge Centrums hemsida.

Publicerad:

Senast uppdaterad: