Hoppa till innehållet

Gratis friidrottsskola på Visättra sportcenter

2020-05-13
Huge ger tillsammans med Huddinge kommun alla barn som bor i någon av Huges bostäder i Flemingsberg och Visättra rabatt på hela avgiften på Huddinge Friidrottsskola. Veckan, som arrangeras av Huddinge AIS, är fylld med friidrottsäventyr och lek för dig född 2007-2014. Friidrottsskolan leds av utbildade ledare med fokus på äventyr, lek och gemenskap.

I sommar erbjuds friidrottsskola
Friidrottsskolan är ett dagläger där barn 6-12 år under en vecka får prova på friidrottens olika grenar. Utöver friidrottsgrenarna fylls dagarna även med lek och olika äventyrsaktiviteter, allt under ledning av Huddinge AIS utbildade ledare.

Jag är väldigt glad över att friidrottsskolan kan genomföras i år när mycket annat ställs in.  Friidrottsskolan kommer att kunna genomföras enligt riktlinjer från Folkhälsomyndigheten, säger Ellinor Dässman, hållbarhetsstrateg på Huge.

Ledarna arbetar för att skapa en trygg men utmanande miljö med fokus på gemenskap. Friidrottsskolan avslutas med en dag med olika friidrottsinspirerande tävlingar/utmaningar, medalj- och diplomutdelning plus en kul överraskning!

Friidrottsskolan arrangeras på Visättra sportcenter.

I friidrottsskolan ingår:

  • Lättare lunch
  • Mellanmål
  • Vattenflaska
  • T-shirt
  • Gympapåse
  • Medalj och diplom till alla deltagare
  • Gratis startplats i Huddingeloppet 29 augusti

Tider varje dag: kl 10.00-14.00.

Priser

Friidrottsskolan för barn i Visättra och Flemingsberg är kostnadsfri.

Vecka 25:        0 kr
Vecka 26:        0 kr
Vecka 33:        0 kr

Anmäl ditt barn till friidrottsskola på Visättra sportcenter här

Friidrottsskola för alla barn

Under sommaren arrangerar Huddinge AIS Huddinge även Friidrottsskola på Källbrinks IP i centrala Huddinge. Vi erbjuder våra hyresgäster i Vårby, centrala Huddinge, Skogås och Trångsund en generös rabatt för veckorna 25, 26 och 33 och som hyresgäst hos oss betalar du endast:

Priser

Vecka 25:        550 kr
Vecka 26:        685 kr
Vecka 27:        685 kr

Anmäl ditt barn till  friidrottsskola på Källbrinks IP här

Publicerad:

Senast uppdaterad: