Hoppa till innehållet

Huge öppnar upp områdeskontoren

Från och med idag, den 20 augusti, kan du besöka Huges områdeskontor i Huddinge centrum, Skogås, Flemingsberg samt Vårby.
– Som kund kommer man att känna en tydligare närvaro och att tillgängligheten ökar, säger Line Aase, kundservicechef på Huge Bostäder.

OmrådeskontorHittills har Huge haft en centrerad kundservice på kontoret i Huddinge centrum. Den 20 augusti slås dörrarna upp även i Vårby, Flemingsberg och Skogås.

– Vi lyssnar på våra kunder och har sett ett behov av att utöka antalet områdeskontor. Som kund kommer man att känna en tydligare närvaro och att tillgängligheten ökar, förklarar Line Aase, kundservicechef på Huge Bostäder.

Även om det är enkelt att kontakta Huge Bostäder både via webben, e-post och telefon är det nämligen många som vill besöka sitt områdeskontor.
– Det personliga mötet är viktigt, både för oss och för kunden. Men vi är en stor kommun och det kan vara krångligt att ta sig från exempelvis Trångsund eller Vårby till Huddinge centrum. Så nu kan man åka till ett kontor som ligger betydligt närmare.

Alla områdeskontor kommer att ha samma öppettider och en reception där man bland annat kan träffa Huges kundvärdar. 
– Som kund kan du ställa frågor till oss,  men också uträtta praktiska ärenden, som att hämta din nyckelbricka. Inför en kommande renovering kan man se och göra eventuella tillval där.

Det kommer med andra ord att fungera på liknande sätt som tidigare, och Line Aase förtydligar:
– Fel i lägenheten eller i gemensamma utrymmen anmäler man fortfarande enklast via Mina Sidor eller genom att ringa numret 08-502 360 10.Här hittar du adresser till ditt närmsta områdeskontor:

Områdeskontor Centrala Huddinge

Sjödalstorget 7
141 47 Huddinge

Områdeskontor Flemingsberg/Visättra

Regulatorvägen 21
141 49 Huddinge

Områdeskontor Skogås/Trångsund

Gamla Nynäsvägen 560
142 51 Skogås

Områdeskontor Vårby

Bäckgårdsvägen 34

143 42 Vårby

Du når oss som vanligt även via telefon och e-post och felanmälan gör du smidigast via Mina Sidor.

Kontakta oss

 

Publicerad:

Senast uppdaterad: