Hoppa till innehållet

Huges årsredovisning för 2019

2020-04-16
Verksamhetsåret 2019, det ekonomiska resultatet och Huges hållbarhetsarbete. Det och mycket mer kan du ta del av i Huges års- och hållbarhetsredovisning för 2019 som nu är klar.

Årsredovisningen ligger på ett skrivbord.
I Huges års- och hållbarhetsredovisning för 2019 kan du läsa om verksamhetsåret som gått och ta del av vårt ekonomiska resultat. Du kan också läsa om vad som hänt i våra olika bostadsområden, om vad som planeras i verksamheten under 2020 och om vårt hållbarhetsarbete. 

Ett livskraftigt Huddinge

– Hållbarhet har alltid varit mycket viktigt för Huge och det är nyckeln för att nå vår vision om ett livskraftigt Huddinge. Genom vårt hållbarhetsarbete blir vi medvetna om vår påverkan och det ansvar vi måste ta för att bidra till en hållbar utveckling.  I vår hållbarhetsredovisning från 2019, som publicerades idag, presenteras Huges framsteg i arbetet med att nå målen för våra prioriterade hållbarhetsfrågor, säger Ellinor Dässman, hållbarhetsstrateg på Huge.

– Års- och hållbarhetsredovisningen är en bra sammanfattning av vad vi åstadkommit förra året. Jag är väldigt stolt över allt som vi gjort under 2019, säger Huges vd Karin Strömberg Ekström.

Läs års- och hållbarhetsredovisningen digitalt

Här kan du ta del av års- och hållbarhetsredovisningen för 2019 

Publicerad:

Senast uppdaterad: