Hoppa till innehållet

Huges vd slutar

2017-01-08
PRESSMEDDELANDE: Sophia Mattsson-Linnala lämnar posten som vd för Huge Fastigheter AB för en motsvarande tjänst på Rikshem AB, ett fastighetsbolag med både bostäder och samhällsfastigheter över hela Sverige.

Sophia Mattsson-Linnala tillträdde som vd för Huge Fastigheter i juni 2014.

– Sophia har gjort ett fantastiskt bra arbete på Huge och det är självklart mycket tråkigt att hon lämnar oss. Som vd har hon lett det stora arbetet med att stärka och rusta bolaget, ekonomiskt, organisatoriskt och kompetensmässigt, säger Mathias Övelius (DP), som är tillfällig styrelseordförande i Huge Fastigheter.

Styrelsen påbörjar nu arbetet med att finna en efterträdare. Under tiden kvarstår Sophia Mattsson-Linnala som vd.

– Huge är av stor betydelse för utvecklingen i Huddinge och jag är oerhört stolt över allt vi har åstadkommit under dessa två intensiva år. Företaget går igenom en tid av förändring och förnyelse som jag gärna hade velat fortsätta leda, men det här är ett erbjudande som jag inte kunde tacka nej till. På Rikshem får jag stora möjligheter att använda all min samlade erfarenhet i ett nytt och spännande sammanhang med ett tydligt fokus på affärsmässighet, säger Sophia Mattsson-Linnala.

Publicerad:

Senast uppdaterad: