Hoppa till innehållet

Ny förskola öppnar upp i Huges lokaler

2020-04-20
Under våren öppnar förskolan Butaland Flemingsberg upp sin verksamhet i en av Huges lokaler på Diagnosvägen i Flemingsberg.

Kundförvaltaren Anette lämnar över en välkomstblomma till rektorn på Butalands nya förskola.

Butaland AB öppnade sin första förskola 2015 i Segeltorp, därefter har de även öppnat förskolor i centrala Huddinge och Visättra. Och nu öppnar de sin fjärde förskola med plats för 33 barn.

– Det känns fantastiskt att vi öppnar ytterligare en förskola i Huges lokaler. Det blir en tvåspråkig förskola där vi pratar både svenska och engelska. En pedagog kommer bara att prata engelska, berättar förskolans rektor Samira Huseynova och lägger till:

– Vi har ett jättebra samarbete med Huge och är tacksamma över att vi snabbt fick hjälp att hitta en passande lokal när vi ville utöka verksamheten.

Lokal i Flemingsberg

Huges kundförvaltare Anette Snellman håller med om att det gick snabbt att hitta en lokal till Butaland när de önskade en till lokal.

– Vi är oerhört glada att förskolan Butaland flyttar in i våra lokaler i Flemingsberg. Det känns väldigt fint att våra nuvarande hyresgäster utökar verksamheten och väljer att göra det hos oss, säger hon.

Mer om

Vad: Förskolan Butaland Flemingsberg öppnar
Var: Diagnosvägen 9D, Flemingsberg
När: Under våren


Fler nya lokalhyresgäster

Rose Beauty AB, Trångsund centrum, öppnade i april

Life, Huddinge centrum, öppnar 21 april

SurÅdeg, Huddinge centrum, öppnar 24 april

Publicerad:

Senast uppdaterad: