Hoppa till innehållet

Ny inredningsbutik öppnar i Stuvsta centrum

2020-05-29
1 augusti öppnar butiken GK Design och Inredning upp dörrarna i en av Huges lokaler i Stuvsta centrum.

Inredningsbutikens GK Inredning och Designs ägare.

Det är de två gamla klasskompisarna Klara Kotsalainen och Frida Gutebo som driver butiken GK Design och Inredning, som hittills legat i en annan del av Stuvsta. När de fick höra att Happy Lifes lokal i Stuvsta centrum skulle bli ledig tvekade de inte en sekund.

– En dubbelt så stor lokal, 87 kvadratmeter, än den som vi har idag och dessutom i bästa centrumläge i Stuvsta! Jag sa att vi inte hade råd att inte ta lokalen, berättar Klara Kotsalainen.

Utökar sortimentet

I butiken kommer det finnas galleri, inredning och design. Bland annat kommer man kunna hitta lakan, textil, smycken och tvålar. Det kommer också finnas en gormethörna med bland annat marmelader och fröknäcke.

– Vi kommer utöka sortimentet nu när vi får större lokal och även ha möbler, bland annat soffor, fladdermusfåtöljer och sittpuffar, säger Frida Gutebo.

Jordnära uttryck

Det kommer också finnas en liten spaavdelning med produkter gjorda av naturliga råvaror och morgonrockar.

– Tanken är att det ska vara naturnära! Det ska vara ett jordnära uttryck. Vi hoppas att det ska tilltala Huddingeborna, säger Klara.

GK Design och Inredning flyttar in i Happy Lifes lokal 1 juli och kommer ägna juli åt att inreda och fixa till lokalen för att sen öppna butiken 1 augusti.

Publicerad:

Senast uppdaterad: