Hoppa till innehållet

Paketboxar gör paketutlämningen smidigare

2021-04-14
Huge har inlett ett samarbete med Postnord för att öka servicen vid paketuthämtning till våra hyresgäster. Nu finns så kallade paketboxar utplacerade på flera av våra gårdar.

Postbox

Sedan en tid tillbaka finns flera paketboxar utplacerade vid våra fastigheter i centrala Huddinge och Stuvsta. Dessa paketboxar kan användas av våra hyresgäster och Huddingebor som beställer varor via Internet. Som ett alternativ till den traditionella uthämtningen av paket över disk kan man istället välja att hämta ut sitt paket via en paketbox.

– Vi gör det här som en service till våra hyresgäster. Men också som en service till våra lokalhyresgäster där vi hoppas att vi kommer kunna avlasta butiker som nu handhar Postnordförsändelser. Det här tror vi är ett bra alternativ under pandemin också, då många lokalhyresgäster hanterar paket i trånga utrymmen, säger Heli Ricalais, förvaltare på Huge.

Smidig hämtning

Med Postnords paketbox kan våra hyresgäster smidigt och säkert hämta sina paket genom att använda Postnords app och legitimera sig via mobilt BankID.

– Kan postboxarna leda till mindre transporter i och med att de står placerade nära porten samt att Postnord använder sig av redan befintliga fordon är det även bra för miljön, säger Ellinor Dässman, hållbarhetsstrateg på Huge.

Här finns paketboxarna:

Stuvstatorget 2, Stuvsta
Sjödalsvägen 7A, centrala Huddinge
Rådsvägen 2A, centrala Huddinge
Rättartunet 3, centrala Huddinge
Klockarvägen 3, centrala Huddinge

Publicerad:

Senast uppdaterad: