Hoppa till innehållet

Tyck till och få det fixat!

2020-03-11
Behöver parkbänken på din gård målas om? Eller kanske önskade du att staketet lagades? Nu har du möjlighet att ge förslag på åtgärder som du önskar att årets sommararbetande ungdomar fixar på Diagnosvägen, Röntgenvägen, Hälsovägen och Flemingsbergs centrum.

I sommar kommer våra ungdomar i trygghetssatsningen Unga för orten återigen sommarjobba på hemmaplan och fräscha upp på våra bostadsgårdar och allmänna utrymmen, som till exempel miljörum och garage.

Förra sommaren utförde ungdomarna i Unga för orten massvis med arbetsuppgifter som bidragit till ökad trivsel och trygghet i områdena. Bland annat målade dom parkbänkar, rensade ogräs, klippte buskar och städade i förråd.

Kom med förslag

Nu har du möjlighet att ge förslag på arbetsuppgifter som du önskar att årets sommararbetande ungdomar utför på Diagnosvägen, Röntgenvägen och Hälsovägen samt i Flemingsbergs centrum.

Karta över Flemingsberg

Mellan den 23 mars och 19 april kan du som hyresgäst hos Huge skicka ett e-postmeddelande till info@huge.se där du skriver ditt förslag på arbetsuppgift samt adress som den ska utföras på. 

Alla förslag kommer läsas igenom och ett urval av arbetsuppgifterna kommer att väljas ut beroende på vad som passar en sommararbetande ungdom.

Tack för ditt engagemang!

Publicerad:

Senast uppdaterad: