Hoppa till innehållet

Våra kontor håller stängt

2020-03-12
Vi tar det nya coronavirusets spridning i samhället på stort allvar och har vidtagit flera försiktighetsåtgärder. Våra områdeskontor är stängda och vi tar bara emot bokade besök.

Coronaviruset

Folkhälsomyndigheten bedömer risken för smittspridning som mycket stor. Därför har vi beslutat att hålla våra områdeskontor stängda och enbart ta emot bokade besök. Vi ser helst att du kontaktar oss via e-post, telefon eller Mina sidor. Behöver du träffa någon av våra kundvärdar, ber vi dig ringa och boka en tid på 08-502 360 10.

Akuta fel

Vi kommer under en period framöver att endast avhjälpa de mest akuta fel eller ärenden.  Vi ber därför dig som har ett mindre brådskande ärende att vänta med din felanmälan.

Vad är ett akut fel?

Akut är det om det är risk för skada på människa eller fastigheten. Till exempel om det sprutar vatten, är stopp i toaletten, om vatten kommer upp ur golvbrunnen eller om ett fönster inte går att stänga och riskerar att blåsa sönder.

Kan ditt ärende vänta? Då ber vi dig återkomma vid ett senare tillfälle.

Hur länge ska det vara så här?

Vi vet inte hur länge det här läget kommer gälla. Vi följer de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten ger. Utifrån det beslutar vi löpande hur vi ska agera.

Längre väntetid när du ringer

Då vi har lägre bemanning än vanligt kan du behöva vänta längre i telefon när du ringer oss. Vi hoppas på din förståelse.

Mer information om corona

Har du frågor om coronaviruset covid-19 kan du ringa det nationella informationsnumret 113 13, som är tillgängligt dygnet runt. Du kan också läsa mer på hemsidorna nedan.

Länkar till mer information om coronaviruset

Folkhalsomyndigheten.se – frågor och svar om coronaviruset

1177.se – om coronaviruset

Sll.se – om coronaviruset

Vardgivarguiden.se – om coronaviruset

Regeringen.se – information från UD

European Centre for Disease Prevention and Control

Read in another language?

Read in another language?

Would you like to read this information in a language other than Swedish?

Translation into other languages via google translate

Publicerad:

Senast uppdaterad: