Du loggar in med ditt personnummer/organisationsnummer och ditt lösenord. 

Cykeldag arrangeras i Huddinge centrum

Centrala Huddinge
Lördagen den 4 maj är det Huddinge cykeldag i Huddinge centrum. Det kommer finnas möjlighet att få cykeln vårfixad, byta och sälja cyklar, se en BMX-show, prova på en "aliencykel" och för de minsta anordnas det en trafiklek.

Kom till Huddinge Centrum och låt  Moréns Cykel vårfixa din cykel så att den är i topptrim inför sommaren. Moréns hjälper dig smörja kedjan, kollar och byter ventiler, bromsar, skruvar och justerar. Behöver din cykel mer jobb får du rekommendationer från Moréns hur du gör på bästa sätt och vart du kan vända dig.

Byt eller sälj din cykel

Vill du byta eller sälja din cykel går det också bra. På markerad yta har du möjlighet att hitta någon att byta din cykel med. Kanske säljer du den. Är ditt barns cykel för liten? Ta med den och hitta någon som har en större modell du kan byta med.

BMX-show och trafiklek för barn

På torget kommer du att kunna prata cyklar, prova cyklar och få nya idéer. Det blir BMX-show med fart och trix. Du kommer kunna testcykla en felstyrd "aliencykel" där du utmanas att använda båda hjärnhalvorna. 

För de minsta finns en trafikcykelbana. En rolig trafiklek där barnen får testa att cykla som i trafiken. Det blir bana med skyltar, övergångsställen, precis som i den riktiga trafiken. Alla barn får diplom!

Var: Sjödalstorget, Huddinge Centrum
När: 4 maj klockan 12.00 -16.00