Hoppa till innehållet

Nytt sätt att betala parkering från och med 1 januari 2020

Skogås
Under 2019 kom ett nytt EU-direktiv som kräver att vi byter ut samtliga kortläsare i betalautomaterna på våra parkeringar. På vissa parkeringsytor där betalautomaterna sällan nyttjas kommer vi därför fortsättningsvis enbart att erbjuda betalning med mobiltelefon.

Betalning med mobiltelefon har många fördelar som till exempel att parkeringen kan avslutas eller förlängas från vilken plats som helst, och att du endast betalar för den faktiska tiden du parkerar. Du betalar din parkering via en app, sms eller via SMS-parks webbplats.

På följande parkeringsytor tar vi bort betalautomaterna, och här kommer endast betalning med mobiltelefon att vara möjlig från och med 1 januari 2020:

  • Spelvägen 23, Trångsund
  • Härbrevägen 5B, Skogås
  • Storvretsvägen 56 A-D, Skogås
  • Storvretsvägen 56 E-H, Skogås
  • Flemingsbergs centrum (Två betalautomater kommer att finnas kvar, en i garaget och en på utomhusparkeringen. På övriga parkeringsytor i området kommer endast betalning med mobiltelefon att vara möjlig.)

Frågor om betalning med mobiltelefon
SMS-park: 0772-10 10 10
E-post: kundservice@smspark.se

Du laddar ner appen SMS-park på Google Play eller Appstore.
Läs mer om hur det fungerar här.  

Tips:  Var noga med att välja önskat betalningssätt i appen. Pappersfaktura är förvalt och detta innebär en fakturaavgift på 25 kronor.

Publicerad:

Senast uppdaterad: