Hoppa till innehållet

SurÅdeg öppnar i Huddinge centrum

2020-04-16 Centrala Huddinge
SurÅdeg öppnar ett pop-up bageri på stora Sjödalstorget i Huddinge centrum den 24 april och har öppet hela sommaren.

SurÅdeg öppnade i Tumba 2018 och blev snabbt en favorit hos många. Nu kommer de till Huddinge Centrum. SurÅdeg öppnar ett pop-up bageri på stora Sjödalstorget den 24 april och har öppet hela sommaren. Det blir bröd, bullar, frallor, ciabattas, franskbröd, rågbröd, surdegsbröd, sallader och pavé med mera. Frukost, lunch och fika på plats eller som take-away. Allt ekologiskt såklart!
– Det ska bli jättespännande att öppna i Huddinge. Vi tror stenhårt på det här. Det är dessutom superkul att kunna öppna något nytt när tiderna är som de är, säger Peter Green. Vi börjar med kallt koncept, ingen varm mat. Beställ en kaffe, sandwich, paj eller prova någon av våra fantastiska bakelser!

Pris som årets bagare

Det blir alltså inte bara bröd, det blir även härliga bakelser och tårtor. Ått Padtum Söderström, som vann pris som Årets Bagare 2017, lovar mer smak, mycket färg men också givna klassiker.

– Jag jobbar mycket med säsonger, det blir spännande smaker och ingrediensers som passar årstiderna, berättar Ått Padtum. Under invigningen bjuder vi på godsaker från sortimentet. Vi ses, välkomna alla Huddingebor!

Öppnar

24 april

Öppettider

Måndag-söndag kl 9-16

Adress

Stora Sjödalstorget, Huddinge centrum

Publicerad:

Senast uppdaterad: