Du loggar in med ditt personnummer/organisationsnummer och ditt lösenord. 

Odla på gården

I sommar kan du som bor i Vårby gård odla i en av de odlingslådorna som vi ställt upp på gårdarna på Bäckgårdsvägen.

Odla

Det finns 37 lådor på bostadsgårdarna på Bäckgårdsvägen 12-18, 26-32 samt 34-40. Nu har du som bor hos Huge i Vårby gård möjlighet att odla i en  av odlingslådorna! 

Hur går det till?

Du som odlar står för all skötsel av odlingen, ogräsrensning och får skörda det du själv planterat. Odlingen planeras starta i maj.  Att odla i en av våra odlingslådor är gratis under 2019.  
Vid för stort intresse kommer vi tillämpa först till kvarn-principen. Alltså de anmälningarna som kommer in först kommer få en odlingslåda först.

Anmäl ditt intresse

Anmäl ditt intresse via formuläret nedan. Har du inte tillgång till internet eller behöver du hjälp att fylla i formuläret kan du ringa vår kundservice på 08- 502 360 10 så hjälper vi dig att fylla i webbformuläret.

Informationsträff

Alla som lämnat in en intresseanmälning för 23 april blev inbjuden till en informationsträff den 25 april. Då fördelade vi odlingslådorna och de som var intresserade fick skriva på på ett odlingskontrakt.

Frågor?

Har du frågor om odlingslådorna kan du kontakta vår boendeutvecklare:

Odla hos Huge

Genom att kontakta Huge via detta formulär samtycker jag till att de personuppgifter jag uppgett (namn, telefonnummer och e-post) registreras och behandlas i syfte att kunna hjälpa mig med mitt ärende. Behandlingen följer Huges integritetspolicy.