Du loggar in med ditt användarnamn (ÅÅMMDDNNNN) och ditt lösenord. 

Nu lanserar vi en ny webbplats!

När vi påbörjade arbetet med nya huge.se var ett av målen att förenkla för dig som besökare. Vi ville göra det lätt att hitta rätt. Det var också viktigt att skapa en webbplats som fungerar lika bra i mobilen, som på surfplattan och datorn.

Vi inledde förändringsarbetet med att intervjua många av våra hyresgäster. På så sätt fick vi en bra bild av vad som behövde förbättras. Den nya webbplatsen ser därför helt annorlunda ut, med ny struktur och mycket nytt innehåll. Det har bland annat blivit enklare att felanmäla!

Hitta det du söker

Vi har stuvat om i menyn, för att informationen ska bli lättare att hitta. Med förstoringsglaset kan du dessutom söka efter ett valfritt ord. Det är fortfarande lätt att nå ”Mina sidor” och ingången till portalen ligger högst upp till vänster. Där kan du boka tvättstuga eller se din hyresavi, precis som vanligt. Längst upp till vänster finns också ingången för dig som letar efter lediga lokaler.

På gång i ditt område

Den nya fliken ”På gång” togs fram efter önskemål från hyresgästerna, eftersom många ville ha senaste nytt från sitt eget område. Det finns också en flik som heter ”A-Ö” både för boende och lokalhyresgäster. Där kan du läsa om allt från andrahandsuthyrning till vad som gäller vid överlåtelse.

Tyck till

Jag hoppas att du gillar den nya sajten!
Hör gärna av dig med idéer eller synpunkter.

Cristina Gonzalez-Pons

Cristina Gonzalez-Pons

Kommunikationsansvarig