Hoppa till innehållet

74 kvm, Kontor

Röntgenvägen 3, Flemingsberg

Högst upp i fastigheten ligger denna trevliga lokal med två ljusa kontorsrum, en gemensam yta samt pentry och toalett. Lokalen är belägen nära Flemingsberg centrum och några minuters promenad från pendeltågsstation och bussar.

Planlösning

Två ljusa kontorsrum med milsvid utsikt. Ett pentry hittar du i den gemensamma ytan. Lokalen kan med fördel nyttjas både av ett mindre företag, och som gemensamt kontor för enmansföretag.

Kommunikationer

Med buss eller pendeltåg går det smidigt och snabbt att ta sig dit du vill. Flemingsberg pendeltågsstation ligger en kort promenadväg från centrumet och bussar stannar alldeles intill. Kör du egen bil erbjuder Flemingsberg centrum både en utomhusparkering samt ett parkeringsgarage. För den som väljer att gå eller cykla kan man lätt nå hit via cykel- och gångbanor.

Omgivning

Denna ljusa trevliga lokal ligger nära Flemingsberg centrum, ett välbesökt närcentrum med livsmedelsaffär, tobaksaffär, blomsterbutik, café, snabbmatsrestauranger, gym och service. Gångavstånd till pendeltåg och bussar, till Karolinska Universitetssjukhuset och Södertörns högskola. Flemingsberg är ett expansivt område där utveckling pågår att göra detta till en levande stadskärna, fylld av arbetsplatser, bostäder, handel, restauranger och kultur.

Vid intresse, skicka din affärsidé via en affärsplan och en presentation av dig själv.

Yta
74 kvm

Våning
14

Typ
Kontor

Är du intresserad av lokalen?

Något gick fel!

Formuläret gick inte att skicka på grund av att viss information saknas eller att den inte är skrivet korrekt.

Här är vad du behöver åtgärda:

  Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig.

  Filen måste vara i formatet .pdf, .docx eller .jpg. Maximal filstorlek 10 MB.

  Tack för din intresseanmälan. En bekräftelse har skickats till den e-postadress du har angett.

  Gör en intresseanmälan

  Publicerad:

  Senast uppdaterad: