Du loggar in med ditt personnummer/organisationsnummer och ditt lösenord. 

78 kvm, Kontor

Röntgenvägen 3, Flemingsberg

Högst upp i fastigheten ligger denna trevliga lokal med tre ljusa kontorsrum, pentry och toalett. Lokalen är belägen nära Flemingsberg centrum och några minuters promenad från pendeltågsstation och bussar.

Planlösning
Tre ljusa kontorsrum med milsvid utsikt ligger i fil i söderläge. Ett pentry hittar du i passagen som binder samman rummen. Lokalen kan med fördel nyttjas både av ett mindre företag, och som gemensamt kontor för flera enmansföretag.

Kommunikationer
Med buss eller pendeltåg går det smidigt och snabbt att ta sig dit du vill. Flemingsberg pendeltågsstation ligger en kort promenadväg från centrumet och bussar stannar alldeles intill. Kör du egen bil erbjuder Flemingsberg centrum både en utomhusparkering samt ett parkeringsgarage. För den som väljer att gå eller cykla kan man lätt nå hit via cykel- och gångbanor.

Omgivning
Denna ljusa trevliga lokal ligger nära Flemingsberg centrum, ett välbesökt närcentrum med livsmedelsaffär, tobaksaffär, blomsterbutik, café, snabbmatsrestauranger, gym och service. Gångavstånd till pendeltåg och bussar, till Karolinska Universitetssjukhuset och Södertörns högskola. Flemingsberg är ett expansivt område där utveckling pågår att göra detta till en levande stadskärna, fylld av arbetsplatser, bostäder, handel, restauranger och kultur.

Om du har en intressant affärsidé, kontakta oss och beskriv din idé med en affärsplan samt en presentation av dig själv.

Yta
78 kvm

Våning
14

Typ
Kontor

Är du intresserad av lokalen?

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig.

Genom att skicka denna intresseanmälan samtycker jag till att de personuppgifter jag uppgett (namn, telefonnummer och e-post) registreras och behandlas i syfte att kunna besvara intresset för lokalen. Behandlingen följer Huges integritetspolicy.

Filen måste vara i formatet .pdf, .docx eller .jpg. Maximal filstorlek 10 MB.

Tack för din intresseanmälan. En bekräftelse har skickats till den e-postadress du har angett.

Gör en intresseanmälan