Hoppa till innehållet

66 kvm, Butik

Sjödalstorget 5, Huddinge

Ljus och trivsam butikslokal med attraktivt hörnläge och stora fönster vid lilla Sjödalstorget mitt i Huddinge centrum. Torget präglas av en gemytlig blandning av bostäder, större aktörer som Systembolaget och Twilfit, några banker, torghandel, lunchrestauranger samt frisör och nagelvård.

Relaterade dokument

Planlösning

Lokalens yta kan anpassas efter dina behov. Kanske är den mindre ytan 51 kvm precis vad du söker, eller också har du behov av större och då kanske 66 kvm är bättre lämpat för din verksamhet. Vi ser helst att din affärsidé inkluderar andra verksamheter än kafé, kiosk eller frisör.  

Kommunikationer

Med buss eller pendeltåg går det smidigt och snabbt att ta sig dit du vill. Huddinge pendeltågsstation ligger en kort promenadväg från centrumet. Kör du egen bil erbjuder Huddinge Centrum två stora parkeringsgarage där besökare parkerar gratis i 3 timmar med P-skiva. För den som väljer att gå eller cykla kan man lätt nå hit via cykel- och gångbanor.

Omgivning

I anslutning till Huddinge Centrum byggs helt nya stadskvarter med ambition att skapa en plats där det är lätt att leva, umgås och må bra. Området präglas av närhet till natur, goda kommunikationer, skola, förskola, shopping, kultur, nöjen och smakupplevelser.

Service

I Huddinge Centrum handlar du i en levande torgmiljö med öppna gator och välkomnande torg. Våra högklassiga butiker är fyllda med allt du behöver - livs, mode, teknik, böcker, apotek och mycket mer. Vi erbjuder dig både väletablerade kedjor samt många små lokala handlare. Men Huddinge Centrum är mer än shopping. Vi är en mötesplats för alla Huddingebor och besökare där du hittar ett brett utbud av nöje, service, mat och kultur.

Om du har en intressant affärsidé, kontakta oss och beskriv din idé med en affärsplan samt en presentation av dig själv.

Lokalinformation

Yta
66 kvm

Våning
1

Typ
Butik

Är du intresserad av lokalen?

Något gick fel!

Formuläret gick inte att skicka på grund av att viss information saknas eller att den inte är skrivet korrekt.

Här är vad du behöver åtgärda:

  Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig.

  Filen måste vara i formatet .pdf, .docx eller .jpg. Maximal filstorlek 10 MB.

  Tack för din intresseanmälan. En bekräftelse har skickats till den e-postadress du har angett.

  Gör en intresseanmälan

  Publicerad:

  Senast uppdaterad: