Du loggar in med ditt personnummer/organisationsnummer och ditt lösenord. 

93 kvm, Butik

Sjödalstorget 9, Huddinge

Ljus och trevlig lokal i två plan med centralt och lättillgängligt läge vid lilla Sjödalstorget i trivsamma Huddinge Centrum. Här finns möjligheter att verksamhetsanpassa den övre butiksytan på 56 kvm med den nedre ytan på 37 kvm efter önskemål och behov. Lilla Sjödalstorget präglas av en gemytlig blandning av större aktörer som Systembolaget och Twilfit, några banker, torghandel, lunchrestauranger samt frisör och nagelvård.

Planlösning
Lokalen i två plan har flera möjliga användningsområden. Entréplan är väl lämpat som försäljnings/serviceyta med stora fönster ut mot det lilla torget. Nedre plan passar utmärkt som lager, kontor eller personalutrymme.

Kommunikationer
Med buss eller pendeltåg går det smidigt och snabbt att ta sig dit du vill. Huddinge pendeltågsstation ligger en kort promenadväg från centrumet. Kör du egen bil erbjuder Huddinge Centrum två stora parkeringsgarage där besökare parkerar gratis i 3 timmar med P-skiva. För den som väljer att gå eller cykla kan man lätt nå hit via cykel- och gångbanor.

Omgivning
I anslutning till Huddinge Centrum byggs helt nya stadskvarter med ambition att skapa en plats där det är lätt att leva, umgås och må bra. Området präglas av närhet till natur, goda kommunikationer, skola, förskola, shopping, kultur, nöjen och smakupplevelser.

Service
I Huddinge Centrum handlar du i en levande torgmiljö med öppna gator och välkomnande torg. Våra högklassiga butiker är fyllda med allt du behöver - livs, mode, teknik, böcker, apotek och mycket mer. Vi erbjuder dig både väletablerade kedjor samt många små lokala handlare. Men Huddinge Centrum är mer än shopping. Vi är en mötesplats för alla Huddingebor och besökare där du hittar ett brett utbud av nöje, service, mat och kultur.

Om du har en intressant affärsidé, kontakta oss och beskriv din idé med en affärsplan samt en presentation av dig själv.

Yta
93 kvm

Våning
1

Typ
Butik

Är du intresserad av lokalen?

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig.

Genom att skicka denna intresseanmälan samtycker jag till att de personuppgifter jag uppgett (namn, telefonnummer och e-post) registreras och behandlas i syfte att kunna besvara intresset för lokalen. Behandlingen följer Huges integritetspolicy.

Filen måste vara i formatet .pdf, .docx eller .jpg. Maximal filstorlek 10 MB.

Tack för din intresseanmälan. En bekräftelse har skickats till den e-postadress du har angett.

Gör en intresseanmälan