Hoppa till innehållet

423 kvm, Kontor

Röntgenvägen 3, Flemingsberg

Ljus, rymlig lokal på 423 kvm på plan 6.

Planlösning

Ljus, rymlig lokal på 423 kvm belägen på plan 6 med utsikt. Passar till kontorsverksamhet eller vårdverksamhet, en RWC, två WC samt en dusch. Lokalen har även ett stort personalrum med pentry/kök. I flera av rummen finns tvättställ. 14 ljusa rum. Kök med plats för personalmatsal.

Kommunikationer

Med buss eller pendeltåg går det smidigt och snabbt att ta sig dit du vill. Flemingsberg pendeltågsstation ligger en kort promenadväg från centrumet och bussar stannar alldeles intill. Kör du egen bil erbjuder Flemingsberg centrum både en utomhusparkering samt ett parkeringsgarage. För den som väljer att gå eller cykla kan man lätt nå hit via cykel- och gångbanor.

Omgivning

Denna ljusa trevliga lokal ligger nära Flemingsberg centrum, ett välbesökt närcentrum med livsmedelsaffär, tobaksaffär, blomsterbutik, café, snabbmatsrestauranger, gym och service. Gångavstånd till pendeltåg och bussar, till Karolinska Universitetssjukhuset och Södertörns högskola. Flemingsberg är ett expansivt område där utveckling pågår att göra detta till en levande stadskärna, fylld av arbetsplatser, bostäder, handel, restauranger och kultur.

Om du har en intressant affärsidé, kontakta oss och beskriv din idé med en affärsplan samt en presentation av dig själv.

Yta
423 kvm

Våning
6

Typ
Kontor

Publicerad:

Senast uppdaterad:

}