Hoppa till innehållet

Jul i våra centrum

Centrala Huddinge
Julmarknad, luciatåg och möjlighet att träffa tomten. Det och mycket mer får du ta del av om du besöker våra centrum under december.

Tomten besöker Huges centrum
Huddinge centrum

Tomtebesök  och julkonsert

Huddinge Centrum får besök av tomten. Tomten tar emot alla barn vid sin tron på Sjödalsscenen och låter sig fotograferas med både barn och vuxna. 200 julklappar delas ut till barnen (1 per barn) så länge klapparna räcker. Under eftermiddagen kan du också njuta av flera körer som uppträder på Sjödalstorgets scen.

Träffa Tomten 7 december klockan 13.00 - 16.00  Sjödalstorgets scen

Luciatåg

Luciafirandet den 13 december är en trevlig tradition som förknippas med årets mörkaste dag, lussekatter och självklart vitklädda Lucia med sin krans av levande ljus. Elever från Huddinge Kulturskola samlas och sjunger och hjälper dig komma i stämning.

Torsdag 13 december klockan 18.00

Julmarknad på Sjödalstorget

Från och med den 13 december fram till kvällen före julafton finns försäljare av godis, ullkläder, kött, fisk, honung och brända mandlar på stora Sjödalstorget.

Torsdagen den 13 december till söndagen 23 december

Julhälsningar från Huddinge

2, 15 och 21 december klockan 12-15

Vårby Ungdomskraft kommer till Huddinge centrum och sprider härlig julstämning. De delar ut pepparkakor, pratar med centrumbesökare .

Skogås centrum

Julmarknad 

Den 7 och 21 december mellan klockan 11.00 -16.00 är det julmarknad i Skogås centrum. 

Tomtebesök och julkonsert

Den 19 december  mellan klockan 15.00 -19.00 får Skogås Centrum besök av tomten. Tomten tar emot alla barn och låter sig fotograferas med både barn och vuxna. 200 julklappar delas ut till barnen (1 per barn) så länge klapparna räcker.  Svenska kyrkan bjuder barnen på saft och lussebulle. Glögg/kaffe och pepparkaka till alla andra. Ansiktsmålning och julverkstad för barnen.

Flemingsberg centrum

Tomtebesök och julkonsert

Den 13 december mellan klockan 16.00 och 19.00 får Flemingsberg centrum besök av tomten. Tomten tar emot alla barn och låter sig fotograferas med både barn och vuxna. 200 julklappar delas ut till barnen (1 per barn) så länge klapparna räcker.  Svenska kyrkan bjuder på glögg och pepparkaka. Ansiktsmålning och julverkstad för barnen.

Publicerad:

Senast uppdaterad: