Du loggar in med ditt användarnamn (ÅÅMMDDNNNN) och ditt lösenord. 

Stuvsta

I Stuvsta finns mest lummiga villakvarter, men också en del flerbostadshus. Området ligger i Huddinge kommuns norra del och gränsar mot Stockholms stad. Allt från förskolor till gymnasium finns inom räckhåll. I Stuvsta centrum hittar du ett trettiotal butiker, apotek, vårdcentral och restauranger. Här ligger också de 120 hyresrätter som Huge har i kommundelen. Fastigheterna byggdes på 1950-talet.

Fina naturområden

Stuvsta har flera fina naturområden med promenadvägar och motionsspår, även elljusspår. Vintertid kan du åka skridskor och skidor på Långsjön, som på sommaren är perfekt för paddling, bad och fiske. Här nappar bland annat gädda, abborre, mört, ruda och gös.

Idrott

Stuvstahallen är en fullstor hall som stod klar i september 2017 och nyttjas av barn och ungdomar som vill dansa, spela basket och fotboll. Huddingehallen är en kombinerad sim- och sporthall. Björkängshallen ligger också i Stuvsta och är Huddinge Hockeys matcharena med plats för 2 500 personer. 

Kommunikationer

Från Stuvsta pendeltågsstation tar du dig till Stockholms central på 13 minuter. Flera busslinjer finns i området och går bland annat till Huddinge centrum, Kungens kurva, Skärholmen och Fruängen. Tar du bilen till Södertälje centrum är du framme på ungefär 20 minuter.