Du loggar in med ditt personnummer/organisationsnummer och ditt lösenord. 

Välkommen hem!

Här har vi samlat information för dig som bor hos oss, om till exempel renovering och vad som gäller vid flytt. Du hittar också blanketter och kan enkelt söka efter svar på dina frågor under A-Ö om ditt boende.

Du som hyr bostad

A-Ö om ditt boende

Undrar du vad som gäller när du vill hyra ut i andra hand och var du hittar ditt lägenhetsnummer? Sök i bokstavsordning efter det som är viktigt för dig.

A-Ö om ditt boende

Tips inför flytten

Det är mycket att hålla ordning på när flytten står för dörren. Här har vi samlat tips och råd som gör flytten lite smidigare. Välkommen till Huge!

Att tänka på inför flytten

Blanketter

Här kan du ladda ner blanketter i pdf-format, till exempel om du vill säga upp lägenheten, ansöka om byte eller hyra ut i andra hand.

Blanketter

Förnya och renovera

Vill du renovera ditt boende? Då finns flera valmöjligheter. På våra områdeskontor kan du titta närmare på alternativen. 

Här kan du se dina val

Fastighetsunderhåll

Kontinuerligt fastighetsunderhåll är viktigt för att våra bostäder ska vara bekväma att bo i och för att byggnaderna ska stå så länge som möjligt. Läs mer om hur det brukar gå till rent allmänt vid aktuella större och planerade underhållsprojekt på Huge.

Fastighetsunderhåll

Frågor och svar om stambyte

Här har vi sammanställt en rad frågor och svar som är vanliga i samband med ett stambyte. I de allra flesta fall bor våra hyresgäster kvar under byggtiden. Men vissa fastigheter kräver mer omfattande åtgärder och då får hyresgästerna flytta till en ersättningsbostad.

Frågor och svar om stambyte