Hoppa till innehållet

Boka tvättpass

Du bokar tvättpass på bokningstavlan utanför tvättstugan eller via Mina sidor. Du kan boka ett tvättpass åt gången och upp till 8 tvättpass per månad. Systemet säger ifrån om du försöker boka fler. Har en person med tvättid inte påbörjat sitt pass inom 30 minuter? Då får du ta över tiden.

Under ditt bokade tvättpass är dörren stängd för alla utom dig och de som har bokat tvättpass på andra maskiner i tvättstugan samma tid som dig. Ingen obehörig kan komma in och stjäla din tvätt eller låna din tvättid. Detta betyder att du själv heller inte kommer in i tvättstugan före eller efter din tvättid, så tänk på att hämta din tvätt i god tid innan tiden för ditt tvättpass går ut.

Maskinerna kan inte heller tvätta in på nästa persons tid. Systemet känner av att det är för lite tid kvar och vägrar starta maskinen. Utnyttjar ingen den bokade tiden avbokas den automatiskt efter 30 minuter.

Så här går det till:

 1. Logga in på Mina sidor eller lägg din droppe mot läsaren vid bokningstavlan.
 2. Välj mellan:
  - Klicka på din adress i listan
  - Boka första lediga tid
 3. Välj tid och typ av bokning (normaltvätt eller grovtvätt) i menyn som kommer upp.
  Grönt plus: Ledig tid som du kan boka. När du klickat på grönt plus ändras signalen till en droppe vilket är din bokade tid. Vill du avboka en tid klickar du på droppen och den blir ett grönt plus igen.
  Svart streck: Tiden är redan passerad och är inte bokningsbar.
  Rött streck: Tiden är bokad av annan hyresgäst
 4. Avsluta bokningen genom att klicka på valfri länk i ikonmenyn.

Publicerad:

Senast uppdaterad:

läs mer om din tvättstuga

Tvättstuga

Rengör tvättstugan efter varje tvättpass

Du och dina grannar har ett gemensamt ansvar för att hålla tvättstugan i ordning. Huge står självklart för städningen, men se till att du lämnar tvättstugan lika fräsch som du själv vill ha den när det är din tur.

Trivselregler för tvättstugan