Hoppa till innehållet

Fasadskylt

Våra områden och centrum har grafiska profiler som ska säkerställa ett enhetligt uttryck. Det finns alltså skyltprofiler och riktlinjer för dig som vill sätta upp skyltar.

Fasadskylt för kommersiell lokal

Hyr du en kommersiell lokal och vill sätta upp en skylt på fasaden? Då krävs ett godkännande från oss på Huge. Samtidigt vill vi att skylten följer fastighetens skyltprofil. Kontakta din kundansvarige för mer information om vad som gäller vid just din lokal.

Bygglov behövs

Skicka gärna en beskrivning på skyltens utförande, tillsammans med ett fotomontage. Då går det enklare och snabbare för oss att hjälpa dig. Bygglov (skyltlov) krävs alltid. Det ansvarar du för som lokalinnehavare. Skicka en kopia av bygglovet till din kundansvarige hos Huge, innan skylten sätts upp.

Bygglovsansökan Huddinge kommun

Fasadskylt för kommunal verksamhet

Är du hyresgäst i en fastighet med kommunal verksamhet? Då gäller Huddinge kommuns skyltprogram. Kontakta din kundansvarige hos Huge, om du vill göra någon ändring vad gäller fasadskyltar. Skicka även en beskrivning på utförandet och ett fotomontage innan skylten sätts upp.Publicerad:

Senast uppdaterad: