Du loggar in med ditt personnummer/organisationsnummer och ditt lösenord. 

Jobba hos oss

Vill du vara med och skapa ett samhälle att trivas och utvecklas i genom hela livet? Tycker du att det låter spännande att få vara med och utveckla nya och attraktiva miljöer där människor vill bo, mötas och umgås? Då ska du komma och jobba hos oss.

Samarbete och delaktighet

Att vara en del av vår arbetsgemenskap är att varje dag bryr sig om och visa respekt för både människor, hus och miljö. Vi är nyfikna på och intresserade av våra kunders behov och önskemål. 

Huge vill vara en arbetsplats som kännetecknas av samarbete, delaktighet och engagemang. När du jobbar hos oss ska du känna att du utvecklas och har arbetsglädje – helst varje dag! 

Fler bra anledningar att arbeta hos oss:

  • Vi eftersträvar balans mellan arbete och fritid. Det kan till exempel innebära att du kan få flexibla arbetstider som ger dig möjlighet att planera din tid.
  • Vi är ansluten till företagshälsovård och våra anställda får friskvårdsbidrag.
  • Som medarbetare får du goda möjligheter till yrkesutveckling.
  • Vi har kollektivavtalade försäkringar.

Vår värdegrund

Ledig tjänst på Huge

Vi söker en fastighetsvärd som vill vara med och bidra till ökad kundnöjdhet hos våra hyresgäster och utveckla våra bostadsområden i Flemingsberg.

Läs mer om tjänsten

Karriärvägar

Medarbetarna gör Huge

Huge har kompetent och engagerad personal, men då och då behöver vi förstärkning. Hos oss finns allt från byggprojektledare till  trädgårdsmästare. Kanske är en av våra karriärvägar din?

Läs mer om våra olika roller

Spontanansökan

Spontanansökan

Även om vi inte annonserar ut din drömtjänst just nu är du välkommen att skicka in en spontanansökan. Vi har många olika roller på Huge. Kanske korsas våra vägar framöver?

Spontanansökan

Kontaktperson: