Hoppa till innehållet

Jobba hos oss

Vill du vara med och skapa ett samhälle att trivas och utvecklas i genom hela livet? Tycker du att det låter spännande att få vara med och utveckla nya och attraktiva miljöer där människor vill bo, mötas och umgås? Då ska du komma och jobba hos oss.

Samarbete och delaktighet

Att vara en del av vår arbetsgemenskap är att varje dag bryr sig om och visa respekt för både människor, hus och miljö. Vi är nyfikna på och intresserade av våra kunders behov och önskemål. 

Huge vill vara en arbetsplats som kännetecknas av samarbete, delaktighet och engagemang. När du jobbar hos oss ska du känna att du utvecklas och har arbetsglädje – helst varje dag! 

Fler bra anledningar att arbeta hos oss:

  • Vi eftersträvar balans mellan arbete och fritid. Det kan till exempel innebära att du kan få flexibla arbetstider som ger dig möjlighet att planera din tid.
  • Vi är ansluten till företagshälsovård och våra anställda får friskvårdsbidrag.
  • Som medarbetare får du goda möjligheter till yrkesutveckling.
  • Vi har kollektivavtalade försäkringar.

Jobba hos oss

Våra lediga tjänster

Spontanansökningar

Praktikansökan

Prenumerera på våra lediga tjänster

Vi tycker om att arbeta tillsammans

Vi-känslan är viktig

Här möter du en arbetsmiljö med engagerade medarbetare som tycker om möjligheterna att kunna påverka och arbeta tillsammans och bygga vi-känslan.

Läs mer om arbetsmiljön på Huge

Följ med en dag på jobbet

Följ med en dag på jobbet

Vi som jobbar på Huge är engagerade i vårt arbete och uppskattar gemenskapen bland kollegorna. Vi har en rad olika roller och uppgifter i det dagliga arbetet.

Följ med en dag på jobbet

Karriärvägar

Medarbetarna gör Huge

Huge har kompetent och engagerad personal, men då och då behöver vi förstärkning. Hos oss finns allt från byggprojektledare till  trädgårdsmästare. Kanske är en av våra karriärvägar din?

Läs mer om våra olika roller

Huges värderingar

Huges värderingar

På Huge har vi en värdegrund som vägleder oss i stora och små beslut. Det är självklart för oss att ha en jämställd och mångkulturell arbetsplats.

Läs mer om våra värderingar

Följ oss på LinkedIn

Vi är aktiva på LinkedIn. Följ oss gärna så får du information om när nya tjänster annonseras ut. Du får också möjlighet att följa vår verksamhet och ta del av företagsnyheter på ett smidigt sätt.

Följ oss på LinkedIn

Kontaktperson: