Hoppa till innehållet

Kakor på Huge.se

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig bästa möjliga funktion på vår webbplats. Innan du godkänt sätter vi bara nödvändiga kakor. Du kan välja vilka kakor vi får använda. Vad är kakor?

Nu är vi klara med renoveringen på Klockarvägen

Besiktigat och klart. Efter drygt ett års renovering har de båda husen på Klockarvägen 5 och 7 fått nya ledningar för el, vatten och avlopp, bättre ventilation och nya badrum i alla de 109 lägenheterna – med mera. Dessutom har många hyresgäster valt till nytt kök.

Nyss var det dags för besiktning av en oberoende besiktningsman. Och resultatet efter den omfattande renoveringen blev godkänt.

– Det känns riktigt bra att vi nu fått godkänt i besiktningen och att vi är i mål med projektet, säger Johan Hammarberg, projektledare.

Uppfräschade trapphus

Utöver de arbeten som vi gjort inne i lägenheterna så har även trapphusen fått en uppfräschning med ny färg, nya ledstänger och postboxar.

Om ungefär en månad är det dags att fira de nyrenoverade husen med en invigningsfest.

– Då bjuder vi in alla hyresgäster. Vi passar också på att dela ut en enkät där vi ber hyresgästerna svara på frågor om hur de upplevt renoveringen, säger Anna Kellander, ombyggnadssamordnare.

Takbyte pågår till i sommar

Ett litet tag till får dock hyresgästerna leva med hantverkare omkring husen. Just nu håller vi nämligen på att byta tak på Klockarvägen 5 för att få till ett bättre system för dagvattenavrinning. Vi räknar med att arbetet är klart i sommar.

– Jag vill avslutningsvis rikta ett jättestort tack till alla som bidragit med fina arbetsinsatser i projektet. Ett stambyte av den här storleken kommer med ett flertal utmaningar. Trots det har vi klarat av att hålla tidplanen, vilket är resultatet av ett gott samarbete med vår totalentreprenör. Jag vill också passa på att tacka alla våra hyresgäster för gott samarbete, säger Mikael Halvarsson, projektchef.

Så ser det ut efter renoveringen

Detalj från trappräcke i nyrenoverat trapphus på Klockarvägen.

Flera våningsplan i nyrenoverat trapphus på Klockarvägen.

Postboxar och detalj från trappräcke i nyrenoverat trapphus på Klockarvägen.

Nyrenoverat kök på Klockarvägen

Nyrenoverat badrum på Klockarvägen.

Senast uppdaterad: