Hoppa till innehållet

Kakor på Huge.se

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig bästa möjliga funktion på vår webbplats. Innan du godkänt sätter vi bara nödvändiga kakor. Du kan välja vilka kakor vi får använda. Vad är kakor?

Gör din praktik hos oss

En praktikplats ger bra erfarenhet och kan vara ett första steg in i arbetslivet. Därför tar vi ofta emot praktikanter. Både från grundskola, gymnasium och högskola. Som praktikant är du med i det dagliga förvaltningsarbetet av våra fastigheter. Skicka gärna in din ansökan!

Personal på gård

Så ansöker du om praktik

Vi tar emot öppna ansökningar löpande under året. När och hur många som kan göra praktik varierar och avgörs av respektive verksamhetsområde. Om vi har möjlighet att erbjuda dig praktikplats kommer du att bli kontaktad.

I din ansökan kommer du få välja vilket område du är intresserad av att göra praktik.

Skicka in praktikansökan

Prenumerera på lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster

Vill du ha information när det dyker upp nya jobbmöjligheter hos oss? Registrera din uppgifter och få ett e-post när vi söker nya medarbetare.

Registrera din uppgifter här

Karriärvägar

Medarbetarna gör Huge

Huge har kompetent och engagerad personal, men då och då behöver vi förstärkning. Hos oss finns allt från byggprojektledare till  trädgårdsmästare. Kanske är en av våra karriärvägar din?

Läs mer om våra olika roller

Senast uppdaterad: