Hoppa till innehållet

Kakor på Huge.se

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig bästa möjliga funktion på vår webbplats. Innan du godkänt sätter vi bara nödvändiga kakor. Du kan välja vilka kakor vi får använda. Vad är kakor?

Ett företag för unga talanger

Även 2024 finns vi med på Karriärföretagens 100 i topplista över stora arbetsgivare som erbjuder unga talanger de främsta karriär- och utvecklingsmöjligheterna. Bland övriga karriärföretag i fastighetsbranschen märks Ahlsell, Balder, Bravida och Skanska.

Karriärföretagen motiverar utmärkelsen med att ”Huge är en arbetsgivare som satsar stort på att skapa en omtänksam och inspirerande arbetsmiljö. Med fokus på hållbarhet, samhällsnytta och förnyelse erbjuder Huge spännande möjligheter för både erfarna professionella och nystartade talanger.

Genom att locka de bästa talangerna och främja samarbete, innovation och individuell tillväxt skapar Huge en arbetsplats som verkligen står ut. Om du söker en plats där du kan utvecklas och arbeta i professionella kundrelationer är Huge den perfekta platsen att bygga din karriär.”

Vi har rekryterat ett trettiotal unga

Under de senaste tre åren har Huge rekryterat ett trettiotal unga talanger under 30 år. Och fler behövs. Vi har ett ambitiöst uppdrag med fokus på social, ekologisk och ekonomisk hållbarhet. Under de kommande tio åren ska vi renovera 4 500 lägenheter och bygga ett par tusen nya hyresrätter runt om i Huddinge. Dessutom har vi stora ambitioner inom fastighetsskötsel och kundrelationer.

Erbjuder unika karriärmöjligheter

Karriärföretagen är en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter både för nyexaminerade studenter och för unga arbetstagare som redan har jobbat i några år. 

Varje år granskar Karriärföretagen ett tusental stora arbetsgivare. Utifrån kriterier som karriärsidor på webben, närvaro och kvalitet i sociala medier och attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar väljer man ut 200 arbetsgivare. En jury med kända experter inom marknadsföring, HR och karriärfrågor utser sedan 100 arbetsgivare som blir listan med årets Karriärföretag. Den första listan kom redan 2011.

Senast uppdaterad: