Hoppa till innehållet

Ett företag för unga talanger

Vi har utsetts till en av 2022 års mest attraktiva arbetsgivare. Huge finns med på Karriärföretagens 100 i topplista över stora arbetsgivare som erbjuder unga talanger de främsta karriär- och utvecklingsmöjligheterna. Bland tidigare karriärföretag märks IKEA, Tre och Almi.

Karriärföretagen motiverar Huges plats på 100 i topplistan med att:  ”Huge är en arbetsgivare som ständigt arbetar efter Vi-känslan, vilket de lyckas med utmärkt. De bjuder på en familjär företagskultur där tryggheten för medarbetarna ligger i fokus. Med många hälsosatsningar och förmåner skapar Huge en fantastisk arbetsplats. Sedan får vi inte glömma att Huge även besitter hög kompetens inom deras kommunikationsavdelning vilket levererar kvalitativt content som engagerar och inspirerar.”

Vi har rekryterat 36 unga

Under de senaste tre åren har Huge rekryterat 36 unga talanger under 30 år. Och fler behövs. Vi har ett ambitiöst uppdrag med fokus på social, ekologisk och ekonomisk hållbarhet. Under de kommande tio åren ska vi stambyta 4 900 lägenheter och bygga ett par tusen nya hyresrätter runt om i Huddinge. Dessutom har  storavi ambitioner inom fastighetsskötsel och kundrelationer.

Erbjuder unika karriärmöjligheter

Karriärföretagen är en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter både för nyexaminerade studenter och för unga arbetstagare som redan har jobbat i några år. 

Varje år granskar Karriärföretagen ett tusental stora arbetsgivare. Utifrån kriterier som karriärsidor på webben, närvaro och kvalitet i sociala medier och attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar väljer man ut 200 arbetsgivare. En jury med kända experter inom marknadsföring, HR och karriärfrågor utser sedan 100 arbetsgivare som blir listan med årets Karriärföretag. Den första listan kom redan 2011.

Mer här

Läs mer om nomineringen här

Läs mer på Karriärföretagens hemsida

Publicerad:

Senast uppdaterad: