Hoppa till innehållet

Kakor på Huge.se

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig bästa möjliga funktion på vår webbplats. Innan du godkänt sätter vi bara nödvändiga kakor. Du kan välja vilka kakor vi får använda. Vad är kakor?

Lokaler

Att hitta rätt lokal till sin verksamhet är inte alltid så lätt. Ibland behövs lite extra stöd att se potential hos en befintlig lokal eller få tips om alternativa lösningar. Vi på Huge hyr ut lokaler för butik, restaurang och kontor. Allt från mindre sådana i bostadsområden till större med attraktivt läge i något av våra stadsdelscentrum.

Våra centrum

Våra centrum

Huge äger och driver flera centrum i Huddinge kommun. Vi strävar efter att skapa livskraftiga platser där människor vill umgås, handla och uträtta ärenden i närheten av sin bostad.   

Läs mer om våra centrum

Objektvision

Lediga lokaler

Du kan hitta alla våra lediga lokaler på Objektvision. Här finns bilder, beskrivningar och planlösningar för de lokaler som finns lediga just nu. Ta en titt och hör av dig!

Lediga lokaler på Objektvision

Är du vår nästa hyresgäst?

Är du vår nästa hyresgäst?

Om du är intresserad av att hyra lokal hos Huge vill vi att du beskriver din verksamhet eller affärsidé så utförligt som möjligt. Då kan vi hjälpa dig hitta rätt lokal.

Fyll i formuläret nedan.
* Obligatorisk uppgift

Träffa våra hyresgäster

Träffa våra hyresgäster

Våra hyresgäster verkar inom många olika branscher. Här kan du höra några av dem berätta om sina verksamheter.

 

Träffa våra hyresgäster

Intresseanmälan för ledig lokal

Företagets namn *

Org.nr *

Kontaktperson *

Telefon *

E-post *

Butikslokal

Kontor

Restaurang/cafe

Skola/vård/omsorg

Övrigt

Affärsplan *

Din bakgrund *

Referenser

 

6 lokaler

Lager/förråd

Vi har även lager/förråd för uthyrning, både för kortare och längre tidsperioder. Våra lager- och förrådslokaler är mellan cirka 10-125 kvm och finns i Skogås, Trångsund, Stuvsta, Flemingsberg, Vårby och centrala Huddinge. Om du är intresserad av lager/förråd vänligen fyll i önskad storlek och skicka din intresseanmälan till oss.

}