Hoppa till innehållet

Kakor på Huge.se

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig bästa möjliga funktion på vår webbplats. Innan du godkänt sätter vi bara nödvändiga kakor. Du kan välja vilka kakor vi får använda. Vad är kakor?

Ny glassbar i Huddinge Centrum

2023-04-04
Snart kan vi välkomna NiceEis Hantverksglass till Sjödalstorget i Huddinge Centrum. Glassbaren drivs av paret Tobias Berglund och Pamela Strang som länge haft en dröm att inte bara sälja glass till restauranger, utan att direkt rikta sig till privatkunder.

Glassbar NiceEis öppnar snart

– Nyfikenhet, kreativitet och mod ledde fram till att vi startade igång NiceEis. Efter 15 år i köket som kock så tänkte jag och Pamela att vi gör något kul med den erfarenheten och kunskapen. Än har inte världens godaste glass ätits men vi tror att vi är på god väg att nå fram dit. Vi vill skapa vårt eget och inte bara följa trendiga idéer. Vi vill skapa något långsiktigt och hållbart som alla kan njuta av, säger Tobias Berglund. Det tycker vi är Nice. Därav NiceEis!

NiceEis öppnar i juni och här kommer du att kunna köpa kulglass, milkshakes och diverse glassdrinkar samt glass att köpa med hem. På menyn kommer även att finnas söta- och/eller matiga våfflor. Mjölken och grädden de använder vid glasstillverkningen är närproducerad och bär används efter säsong.

– En glassbar ser vi som ett fint komplement i Huddinge Centrum och vi längtar tills den öppnar, säger Dima Barisa, kundansvarig lokaluthyrare på Huge Bostäder.

Senast uppdaterad: