Hoppa till innehållet

Kakor på Huge.se

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig bästa möjliga funktion på vår webbplats. Innan du godkänt sätter vi bara nödvändiga kakor. Du kan välja vilka kakor vi får använda. Vad är kakor?

Paketboxar får tillökning – och ännu bättre service

Paketboxar från Postnord är en uppskattad service för alla som vill ha sina hemklickade paket smidigt levererade – lätt att hämta ut när det passar. Under våren utökar vi med ytterligare en paketbox vid Klockarvägen 3, där det redan finns en sedan förra året. Det ska också bli möjligt att returnera paket via alla boxar i våra områden.

Paketbox vid Klockarvägen 3 i centrala Huddinge.

– Paketboxarna är superpopulära, så det blir toppen med en till på Klockarvägen. Och jättebra att kunna returnera via boxarna, det blir en ännu bättre service till våra hyresgäster, säger Isabell Flisager, förvaltare.

Så många paket levereras

Sedan ett par år tillbaka har vi paketboxar i alla våra områden, just nu på 18 olika adresser. Under mars levererades totalt över 2 000 paket till dessa. Populärast var paketboxarna på Sjödalsvägen 7A, som också var bland de första som kom på plats hösten 2020.

Senast uppdaterad: