Hoppa till innehållet

Kakor på Huge.se

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig bästa möjliga funktion på vår webbplats. Innan du godkänt sätter vi bara nödvändiga kakor. Du kan välja vilka kakor vi får använda. Vad är kakor?

Påskaktiviteter i våra centrum

2023-04-05
Påskveckan är här och även i år har vi arrangerat aktiviteter för barn i våra tre största centrum. Det blir en härlig kompott med inslag av pyssel, påskhare, äggjakt och tågtur.

Påskaktiviteter i våra centrum

Onsdagen den 5/4 blir det påskpyssel för barn i Flemingsberg centrum kl.14-18. På Skärtorsdagen 6/4 vankas det aktiviteter både i Skogås centrum och Huddinge Centrum.

Huddinge Centrum

På Skärtorsdagen den 6 april händer det härliga grejer i Huddinge Centrum kl.14-18. Då är påskkärringar, påskgubbar, påskkycklingar och alla andra också välkomna på påskpyssel, ansiktsmålning och tågtur med tåget Lilltuff - mitt på Sjödalstorget! Självklart kommer Påskharen på besök och spanar in det fina pysslet.

Skogås centrum

På Skärtorsdagen den 6 april kl.14-18 blir det påskpyssel av finfina dekorationer till påskriset och påskkort i Skogås centrum. Här går det också bra att få en tjusig ansiktsmålning eller gå på spännande äggjakt. Påskharen kommer också på besök.

Senast uppdaterad: