Hoppa till innehållet

Kakor på Huge.se

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig bästa möjliga funktion på vår webbplats. Innan du godkänt sätter vi bara nödvändiga kakor. Du kan välja vilka kakor vi får använda. Vad är kakor?

Renovering av taket på Bäckgårdsvägen 2-6 fortsätter

Vårby
I början av Vecka 18, 29 april kommer vi att fortsätta renovera taket på Bäckgårdsvägen 2-6. Huge gör det i samarbete med CC Plåt och Tak AB.

Takrenovering på Bäckgårdsvägen 2-6

Vi har under en tid haft problem med läckor i taket på huset på Bäckgårdsvägen 2-6 och nu är det dags att renovera taket och förbättra husets kvalitet. Arbetet startade under 2023, men fick pausa under årets kalla månader.

Vår entreprenör CC Plåt och Tak AB kommer 29 april återuppta arbetet på taket Bäckgårdsvägen 2 och fortsätter sen på Bäckgårdsvägen 4 och 6. Arbetet är planerat att pågå vår och sommar 2024.

Under tiden arbetet pågår kommer det förekomma buller och en ljudnivå som kan upplevas som störande. Arbeten på taken kommer pågå dagtid med start klockan 8:00 och pågå till klockan 16:00.

Arbetena på taket kommer inte beröra din lägenhet - inga arbetare eller entreprenörer behöver komma in i din lägenhet. Skulle denna typ av arbeten ske aviserar Huge i god tid innan.

Vi hoppas på din förståelse och tålamod under tiden vi utför detta nödvändiga arbete.

Senast uppdaterad: