Hoppa till innehållet

Ladda elbil

Du kan ladda din elbil i Forellgaraget vid Huddinge Centrum, på Bäckgårdsvägen i Vårby gård och på Korpstigen 9 i Trångsund. Fler laddstationer är på gång.

Ladda bilen i Huddinge centrum

Laddningsstationer för elbilar finns i Forellgaraget vid Huddinge Centrum. Du hittar dem på plan 5 och instruktioner för hur du använder dem finns i anslutning till stationerna.
Forellgaraget är öppet varje dag mellan klockan 06.00-20.00. Det är fri parkering med p-skiva mellan klockan 06.00-20.00.

Ladda bilen i Vårby gård

På Bäckgårdsvägen 34 i Vårby finns en laddstation med tio uttag. Dessa kan användas av alla som bor i Vårby – eller som kommer dit på besök. Avgiften för laddning och parkering betalas via appen Easy Park.

Ladda bilen vid Skogås centrum

Totalt kan sex bilar ladda batterierna samtidigt i Skogås centrum. Platserna är till för såväl centrumbesökare som boende i Skogås och finns utanför garaget. Avgiften för laddning och parkering betalas via appen Easy Park.

Ladda bilen i Trångsund 

På Korpstigen 9 i Trångsund kan kan fyra bilar ladda sina bilbatterier samtidigt. Laddstationen ligger längst in vid den redan befintliga parkeringen och är till för såväl boende som besökare. Avgiften för laddning och parkering betalas via appen Easy Park.

Fler laddstationer på gång

Även i vår kommande nyproduktion förbereds för ett stort antal laddplatser. Enligt plan- och bygglagen finns krav på att förbereda för laddplatser vid nyproduktion som har bygglov efter mars 2021. För Huge innebär det att vi förbereder för laddplatser vid vår nyproduktion vid Trångsundsvägen med 125 hyresrätter intill stationen i Trångsund.

Publicerad:

Senast uppdaterad: