Hoppa till innehållet

Kakor på Huge.se

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig bästa möjliga funktion på vår webbplats. Innan du godkänt sätter vi bara nödvändiga kakor. Du kan välja vilka kakor vi får använda. Vad är kakor?

Sommarro på byggarbetsplatsen

Vi närmar oss sommar och lugnare dagar vid bygget. Helt tomt och tyst kommer det inte vara under sommaren – en del arbeten kommer att göras och det kommer vara personal på plats.

Under sommaren och hösten kommer vi fortsätta med grundläggningsarbeten. Grundläggningen är den fas i byggprocessen där man skapar en stark och stabil grund för byggnaden.

Hisschakt där Huge bygger fastigheten Studenten 1

Förberedelser för gjutningar samt hissgrop för hus 3.

Pålningsarbetet är helt klart

När vi bygger huset, är det viktigt att det står stadigt och inte rör sig eller sjunker ner med tiden. Därför har vi satt pålar djupt ner i marken till en starkare och mer stabil nivå – det som kallas för pålningsarbeten. Det ger huset en stark och säker bas att vila på, både nu och i framtiden.

Pålningsarbete på kvarteret Studenten 1

Pålningsarbete vid Studenten 1, hus 1. 

Säkerheten först på arbetsområdet

Vi vill påminna om att byggarbetsplatsen är instängslad och ett förbjudet område av säkerhetsskäl. Vi förstår att det kan vara frestande för barn att hämta bollar eller utforska området, men vi måste prioritera säkerheten för alla inblandade. Det finns eventuella faror på en byggarbetsplats, såsom maskiner, material och ojämna ytor, vilka kan utgöra risker för barnens säkerhet. Därför behöver alla hjälpa till att hålla barn under uppsikt och förklara för dem att byggarbetsplatsen är farlig och att de inte får klättra över stängslet.

Senast uppdaterad: