Hoppa till innehållet

Kakor på Huge.se

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig bästa möjliga funktion på vår webbplats. Innan du godkänt sätter vi bara nödvändiga kakor. Du kan välja vilka kakor vi får använda. Vad är kakor?

Parkeringsdäcket är klart och marken för bostadshuset förbereds

Trångsund
I senast nyhetsbrevet för Bonden kan du läsa att du snart kan söka parkeringsplats i det nya parkeringsdäcket, att trafiken på Trångsundsvägen påverkas av byggnationen samt att miljöhuset för Trångsundstorget 3-5 inte påverkas av det nybyggda huset.

Snart möjligt att söka parkeringsplats

Parkeringsdäcket på Trångsundsvägen närmar sig färdigt och planeras vara helt klart i januari. Du som är intresserade av att söka en parkeringsplats i det nya parkeringsdäcket kommer kunna göra det på huge.se/mina sidor senare under hösten.

Trafiken på Trångsundsvägen påverkas av arbetet

Trafiken i området kommer att påverkas på olika sätt under projektet, till exempel kommer det under vissa perioder vara enfiligt på Trångsundsvägen. Anledningen till att vi behöver stänga av en del av vägen under byggtiden är att bygget annars ligger för nära vägen. Det är alltså en säkerhetsfråga, både för trafikanterna och byggarbetarna. Trottoaren kommer tillfälligt att flyttas ut i vägen för att hålla säkerhetsavståndet till byggarbetsplatsen. Vi ber om tålamod och förståelse för de tillfälliga omläggningarna i trafik och trottoaren.

Spräckning av berg fortsätter

Samtidigt pågår spräckning av berg och markarbeten inne på området där bostadshuset ska byggas. Dessa arbeten kommer att fortsätta så länge det finns berg som måste bort.

Hur blir det med miljöhuset?

Under öppet hus den 5 september ställdes frågor om miljöhuset på baksidan av Trångsundstorget 3-5 skulle delas med det nybyggda huset. Så är det inte - det miljöhuset kommer att vara kvar för Trångsundstorget 3-5 och det nybyggda bostadshuset kommer få eget miljörum och avfallsinsamlingsplats.

Karta över området med huskropparna utmärkta

Karta över området med huskroppar utmärkta

Hus 1: Bostadshus
Hus 2: Bostadshus
Hus 3: Parkeringsdäck
Hus 4: Carport
Hus 5: Miljöhuset för Trångsundstorget 3-5

Här kan du ladda ner nyhetsbrevet från Bonden 

Senast uppdaterad: