Hoppa till innehållet

Lediga tjänster

Vårt mål är att vara ett modernt fastighetsbolag som står rustat för framtidens utmaningar. Vi har behov av nya medarbetare inom flera olika yrkesområden. Här hittar du våra lediga tjänster och information om våra praktikplatser. Välkommen med din ansökan!

Välkommen med din ansökan

Huge är ett kommunalt fastighetsbolag – ägare är Huddinge kommun som 2017 blev utsedd till årets tillväxtkommun. Huge äger, utvecklar och förvaltar bostäder och kommersiella lokaler. Vi har drygt 8 000 lägenheter och 6 handelscentrum i vårt bestånd. Vi har cirka 165 anställda och 4 områdeskontor runt om i Huddinge. Våra värdeord är livskraft, omtanke och professionell.

Lediga tjänster

Drifttekniker i Flemingsberg

Karriärvägar

Medarbetarna gör Huge

Huge har kompetent och engagerad personal, men då och då behöver vi förstärkning. Hos oss finns allt från byggprojektledare till  trädgårdsmästare. Kanske är en av våra karriärvägar din?

Läs mer om våra olika roller

Jobba hos oss

Jobba hos oss

Huge ska vara en arbetsplats som kännetecknas av samarbete, delaktighet och engagemang. När du jobbar hos oss ska du känna att du utvecklas och har arbetsglädje.

Bra anledningar att jobba hos oss

Spontanansökan

Spontanansökan

Även om vi inte annonserar ut din drömtjänst just nu är du välkommen att skicka in en spontanansökan. Vi har många olika roller på Huge. Kanske korsas våra vägar framöver?

Spontanansökan

Gör din praktik hos oss

Gör din praktik hos oss

En praktikplats ger bra erfarenhet och kan vara ett första steg in i arbetslivet. Därför tar vi ofta emot praktikanter. Som praktikant är du med i det dagliga förvaltningsarbetet av våra fastigheter.

Gör din praktik hos oss

Följ oss på LinkedIn

Vi är aktiva på LinkedIn. Följ oss gärna så får du information om när nya tjänster annonseras ut. Du får också möjlighet att följa vår verksamhet och ta del av företagsnyheter på ett smidigt sätt.

Följ oss på LinkedIn

Kontaktperson

Publicerad:

Senast uppdaterad: