Hoppa till innehållet

Lediga tjänster

Vårt mål är att vara ett modernt fastighetsbolag som står rustat för framtidens utmaningar. Vi har behov av nya medarbetare inom flera olika yrkesområden. Här hittar du våra lediga tjänster och information om våra praktikplatser. Välkommen med din ansökan!

Välkommen med din ansökan

Huge är ett kommunalt fastighetsbolag – ägare är Huddinge kommun. Huge äger, utvecklar och förvaltar bostäder och kommersiella lokaler. Vi har cirka 8 000 lägenheter och 6 handelscentrum i vårt bestånd. Vi har cirka 150 anställda och 4 områdeskontor runt om i Huddinge. Våra värdeord är livskraft, omtanke och professionell.

Lediga tjänster

Fastighetsförvaltare med chefsansvar

Kundansvarig lokaluthyrare för kommersiella lokaler

Arkivarie/Dokumentcontroller

Karriärvägar

Medarbetarna gör Huge

Huge har kompetent och engagerad personal, men då och då behöver vi förstärkning. Hos oss finns allt från byggprojektledare till  trädgårdsmästare. Kanske är en av våra karriärvägar din?

Läs mer om våra olika roller

Jobba hos oss

Jobba hos oss

Huge ska vara en arbetsplats som kännetecknas av samarbete, delaktighet och engagemang. När du jobbar hos oss ska du känna att du utvecklas och har arbetsglädje.

Bra anledningar att jobba hos oss

Prenumerera på lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster

Vill du ha information när det dyker upp nya jobbmöjligheter hos oss? Registrera din uppgifter och få ett e-post när vi söker nya medarbetare.

Registrera din uppgifter här

Gör din praktik hos oss

Gör din praktik hos oss

En praktikplats ger bra erfarenhet och kan vara ett första steg in i arbetslivet. Som praktikant är du med i det dagliga förvaltningsarbetet av våra fastigheter.

Gör din praktik hos oss

Följ oss på LinkedIn

Vi är aktiva på LinkedIn. Följ oss gärna så får du information om när nya tjänster annonseras ut. Du får också möjlighet att följa vår verksamhet och ta del av företagsnyheter på ett smidigt sätt.

Följ oss på LinkedIn

Kontaktperson

Publicerad:

Senast uppdaterad: