Hoppa till innehållet

Kakor på Huge.se

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig bästa möjliga funktion på vår webbplats. Innan du godkänt sätter vi bara nödvändiga kakor. Du kan välja vilka kakor vi får använda. Vad är kakor?

Tack för alla medgivanden! Vi planerar vidare på Terapivägen 6-8

Flemingsberg
Nu har alla hyresgäster på Terapivägen 6 och 8 lämnat in sina medgivanden inför renoveringen. Stort tack för det! För Terapivägen 4 saknar vi ett fåtal medgivanden. Vi hoppas få in dem också snart. Nu fortsätter vi planera renoveringen för Terapivägen 6 och 8.

Port på Terapivägen 8C i Grantorp, Flemingsberg.

Vi börjar renovera våren 2024 på Terapivägen 8

Under hösten planerar vi detaljerna i renoveringen. Vi ska också hitta en byggfirma som kan göra arbetet åt oss. Om allt går bra börjar vi renovera våren 2024 på Terapivägen 8. Och runt årsskiftet 2024-2025 är det dags på Terapivägen 6. När vi vet mer får du som bor här en tidplan av oss.

Kom på visning och se vad du kan välja

Under hösten eller vintern bjuder vi in till fika i vår visningslägenhet. Där kan du se nytt badrum, nytt kök och parkettgolv i verkligheten. Vi visar också vilka badrumsgolv och bänkskivor i köket som du kan välja mellan. I början av 2024 ska du som bor på Terapivägen 8 göra dina val.

Ärenden kan gå till Hyresnämnden för Terapivägen 4

Vi har påmint de hyresgäster på Terapivägen 4 som inte lämnat in sina medgivanden. Om vi inte får svar från dem snart måste vi skicka deras ärenden till Hyresnämnden. Under tiden som vi väntar på Hyresnämndens beslut så jobbar vi vidare med planeringen i de andra husen. När vi vet mer om hur det går på Terapivägen 4 hör vi av oss med mer information till dig som bor i huset.

Mer information och frågor

Du kommer få mer information om allt du behöver veta inför renoveringen. Har du frågor, välkommen att höra av dig till oss.

Senast uppdaterad: